Home


Ons tegelzetbedrijf uit Utrecht regelt het allemaal voor u  


Tegelkroon is een tegelzettersbedrijf uit Utrecht dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van natuursteen, tegelwerken, mozaïek en marmer. Met oog voor detail en een uitvoerkundige precisie bekleden wij nagenoeg elke ruimte of object met de door u uitgekozen materialen. Van keukens tot nieuwbouw- en renovatieprojecten of verbouwingen, wij realiseren alles voor zowel bedrijven als particulieren. Wij onderscheiden ons door direct met onze klanten in overleg te gaan en vanuit het standpunt van de opdrachtgever onze werkzaamheden uit te voeren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij praktisch elk idee omzetten in een reëel resultaat. Het enige wat u hoeft te doen is bepalen wat u zou willen en onze specialisten zorgen ervoor dat het gebeurt. Snel, vakkundig en stijlvol. Voor advies over de mogelijkheden voor uw woning of kantoorpand kunt u altijd terecht bij ons tegelzetbedrijf te Utrecht.


Onze diensten

Hieronder vindt u enkele producten die wij als gerenommeerd tegelzetbedrijf bieden aan particulieren en bedrijven. Voor verdere informatie over onze diensten als tegelwerker raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

  • Alle soorten tegelwerken
  • Badkamers betegelen
  • Renovatiewerkzaamheden 
  • Siertegelwerken
  • Nieuwbouw

Doe uw voordeel met ons grote dienstenpakket en bel ons.


Over ons                       25 jaar ervaring ®           

Ons bedrijf staat voor vakmanschap, efficiëntie en betrouwbaarheid. Dit zijn de absolute kernwaarden van ons tegelzetbedrijf. Ons team bestaat uit professionele specialisten die hun expertise aanwenden om u te kunnen voorzien van de beste tegelwerken voor uw huis of bedrijf. Door onze jarenlange ervaring binnen onze branche hebben wij een groot, vast bestand van klanten weten op te bouwen, die steevast tot volle tevredenheid door ons zijn geholpen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of een gratis offerte.E mail :     t_Lamrini@hotmail.com                                     

Telefoon:  06-47330283